AI i ny automatisk kamera

Upplev Sonys senaste 4K IP-baserade PTZ-kameror på OXC

Office eXperience Center (OXC) i Stockholm är stolta över att presentera Sonys senaste tillskott till deras sortiment av Pan-Tilt-Zoom-kameror (PTZ) - SRG-A40 och SRG-A12. Dessa 4K-modeller är utrustade med inbyggd AI-analys och erbjuder en sömlös upplevelse för skapande av innehåll och enkel styrning.

Sony har länge varit en ledare inom teknikindustrin, och dessa nya kameror är inget undantag. Med den nya PTZ-autoinramningstekniken kan kamerorna spåra och rama in presentatörer automatiskt och konsekvent på ett naturligt sätt, oavsett rörelse eller hållning. Detta innebär att du kan fokusera på ditt arbete utan att behöva oroa dig för tekniken.

"Våra senaste PTZ-kameror inkluderar inte bara den höga bildkvalitet som är själva grundbulten i Sony utan dessa nya, effektiva modeller är även smartare än någonsin tack vare inbyggd AI-analys för PTZ-autoinramning," säger Claire Lam, Network Cameras Solutions Product Manager på Sony Professional Europe.

Dessa kameror erbjuder inte bara högkvalitativ bildkvalitet, utan också en rad andra funktioner, inklusive automatisering av bildkvalitet, IP-flexibilitet, kraftfull zoom, fjärrstyrning samt enkel konfiguration och drift. Allt detta gör dem till ett utmärkt val för alla som vill skapa professionellt innehåll.

På OXC strävar vi efter att ge våra besökare möjlighet att uppleva den senaste tekniken i en realistisk kontors- och mötesmiljö. Vi är därför glada över att kunna erbjuda våra besökare möjligheten att uppleva dessa nya kameror från Sony.

Besök oss på OXC för att se dessa kameror i verkligheten och uppleva hur de kan förbättra ditt arbetsflöde och innehållsskapande.